Femeie si mama

25 de ani de Super-blog

Incep prin a fi sincera! De doua zile am aflat de concurs de pe un alt blog si am hotarat sa renunt la frica de esec. Asadar, iata-ma aici, inscrisa la concurs si impartasind si cu voi acest moment. Probabil nu stiu in ce ma bag, dar cu siguranta voi ramane cu un bagaj de trairi si cunostinte la final.

Nu are nici o importanta castigul (care nici nu stiu ce presupune), e o competitie cu mine, careia imi doresc sa ii dau aripi.

In multe din cate am intreprins pana acum, timiditatea mi-a pus bete in roate. Probabil o oarecare amprenta si-a pus si neincrederea in fortele proprii, un impediment care ma urmareste din copilarie, dar la care lucrez de ceva vreme.

La fiecare noua provocare careia ii dau curs, prind mai mult curaj! Si asta nu poate decat sa ma bucure.

Sunt convinsa ca voi cunoaste oameni faini, ca voi avea ceva de invatat din fiecare poveste si ca voi fi mai motivata sa scriu aici!

Abia astept sa deschid carti noi, pe care nu le-am citit si cunoscut inca, aflate in subconstientul meu sau pe alte blogguri inscrise in concurs!

Cine e cu mine?

P. S. Este vorba despre un concurs dedicat blogge-rilor, organizat pentru prima data acum 25 de ani, despre a carui existenta am aflat azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *