Cine sunt?

Cine sunt?

Nora este numele meu, imi pare bine de cunostinta! Sunt o fata oarecare dintr-o lume mare,medic stomatolog in Cuj-Napoca,orasul natal.

Defapt suntem 3:

1.eu,cea care voi scrie aici;

2.sotul meu,Alex,domnul usor fricos;

3.fiica noastra,Petra; 3,3 ani,plina de personalitate si vesnic dornica de a testa limite

Tinerica fiind,ai mei au inceput sa ma implice in iesirile lor.

La 11 ani am parasit prima data granitele tarii. In acea primavara am fost la Hajduszobszlo,mai tarziu, vara, am strabatut cu masina drumul pana in Grecia (Atena,Meteora,Halkidiki),iar toamna am descoperit Bruxelles-ul si tot ce ni s-a afisat pe drumul pana acolo,oprind pentru odihna si desfatare.

In anii ce au urmat am ajuns in Croatia, Turcia, Italia,Franta si minunata ei coasta de Azur,Ungaria,Austria,Germania.

Crescand,am pornit in expeditii alaturi de prieteni,singura nu am parasit niciodata tara. Am skiat in Austria si Slovacia,imbinand acest sport si cu mici vizite,am stat tolanita la soare in Spania (Palma de Mallorca, Callela), Republica Dominicana.

E felul meu de a fi sa nu am stare

🙂

Cea mica ma mosteneste,fiind mereu gata de plecare spre oriunde,dar ii seamana si sotului cu precautia de care da dovada cand ceva e prea inalt,prea lung sau prea mare.

🙂

In ce a urmat nu am mai fost 2 tineri dornici de aventura,ci 2 tineri grijulii,parintii unei mici minuni,alaturi de care am inceput sa vedem un pic altfel lumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *