Scrieri vechi,  Uncategorized

Pasiune

    S-a instalat o liniste deplina.Prin intunericul majestuos franturi dintr-o serenada isi fac perceputa prezenta,dar linistea ramane.

    Muzica o aude doar sufletul. Intre vis si realitate un deget atinge un petec de piele si petecul se-nfioara. Energia se transmite mai departe si inunda tot corpul. Ma intorc. Nu vad nimic,dar simt caldura si tandrete.

   Exista o singura vibrare de suflet si doua trupuri.

   Mainile mi se desfac si-l prind in brate. Apoi se plimba armonios in puful de pe spate,ating lobul urechii,se incolacesc in par. Caldura sporeste si buzele mele gusta din pielea lui. Si intr-o armonie divina, se contopesc in umezeeala, sorbind fiecare picur de pasiune de pe buzele lui. Nu am mai remarcat cum tricoul s-a mangaiat de mine si s-a pierdut in bezna, nici cum trupurile zvacneau. Am simtit inundarea intregii fiinte cu dorinta. Si ritmul se accentua. Muschii se incordau, degetele atacau pielea, parca vrand sa ajunga la inima si sa o scoata din piept. Acordam sunete,ieseau din noi suspine,in fiecare fractiune din respiratie. Apoi fiorii crescand si impletindu-se intre noi. Senzatia ca am putea muri atunci,dar alegem viata, dorinta de a retrai momentul fiind invingatoare.

   Incordare maxima,o placere imensa…si iar linistea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *